Tässä nyt kuitenkin aikalailla klassikko, pastaCarbonara. Pastat ovat siitä mainioita, että voit varioida niitä, miten tykkäät ja monesti vähilläkin aineksilla mennään jo pitkälle
Voi olla, että meillä ei hetkeen pastacarbonaraa syödä. Löysin myös erinomaisen pastamerkin, Rummon, jossa rakenteen ja maun lisäksi on parasta, että vihdoin kunnon pastaa saa kaikkialla Suomessa
Pastaruokien klassikko, PastaCarbonara. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta. Alkuperäiseen Carbonaraan ei tule kermaa, mutta itse tykkään kermaisemmasta versiosta
PastaCarbonara, erittäin hyvä ja helppo arkiruoka joka valmistuu hetkessä. Pastacarbonara. Aineksia ei paljoa tähän klassikkoruokaan tarvitse, mutta maistuakseen täydelliseltä se vaatii vain sopivassa suhteessa suolaa ja pippuria
Kuka nyt ei ole ikinä syönyt Carbonarapastaa. Tämä on myös pää raakaaine Amatriciana Pastaan. Perinne taas kertoo että Pecorino Romano kuuluu Carbonaraan
T. e. i. m. t. ä. n. v. a. r. h. s. k. p. l. P. c. b. o. A. u. y. ,. j. (. d. ). 2. 5. 0. g. 1. S. R. 4. %. K. M. J. 3. V. L. 6. -. 7. Ä. 8. N. I. a l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.