R. a. k. c. h. o. r. i. z. j. e. n. t. l. u. ä. v. y. s. m. p. L. ,. A. ö. P. g. S. d. J. C. 6. 1. 2. 4. 0. K. H. f. 5. T. V. B. Q. O. -. N. w. s l. d l
paahdettuatomaattiaja basilikaöljyä. Syksyn hämärtyvät illat ja viilenevä ilma on keittojen aikaa. Lisää syvyyttä maku saa tomaattipyreestä ja gazpachon lailla punaviinietikasta
J. o. u. l. m. a. s. i. j. e. n. v. t. k. p. y. h. ,. r. ä. A. ö. g. O. L. E. M. d. -. b. K. Y. N. H. S. f. c. P. R. (. ). T. I. 3. 5. 6. 1. 2. 0. 4. V
Huuhtele parsakaali hyvin ja pilko sopivan kokoisiksi paloiksi. - Kuullota sipuleita voissa hetken ja lisää sitten parsakaali ja pinaatti, sekä loraus vettä
Vietin tänään kirjoituspäivää kotona ja valmistin lounassalaattini siitä, mitä kaapista löytyi. Paahdetuista punajuurista ja mantelilastuista, vuohenjuustosta sekä jääsalaatista syntyi mitä mainioin salaatti, jonka silasin hunajavinaigretellä
Espanjassa sanalla Chorizo on laajempi tarkoitus makkaran suhteen mutta yleisimmin Euroopassa Chorizolla tarkoitetaan savustetulla paprikalla maustettua porsaanmakkaraa, ja sitä esiintyy kahta lajia, raakaa kypsentämätöntä Chorizoa, jota harvoin näkee täällä meilläpäin, ja kuivaamalla kypsytettyä Chorizoa jota löytyy herkkukaupoista ja kauppahalleista, ja jopa tästä nimeämättömästä saksalaisesta halparuokakaupasta
Rakastan syötävien joululahjojen valmistamista ja antamista lähimmäisilleni, joten olin iloinen, kun pääsin mukaan Suomen Sokerin huippukivaan kamppikseen suunnittelemaan joululahjaideoita
Makeahkosta bataatista ja suolaisesta chorizosta syntyy loistava keitto. pari timjamin oksaa. Leikkaa chorizomakkara siivuiksi ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille
Kesä alkaa olla ohi, ja sen saa jo luvan kanssa sanoa. Monet kesäihmiset surkuttelevat ohi sujahtanutta lähes olematonta kesää, mutta itse olen lähinnä tyytyväinen
Aamu alkoi hieman ankeasti ja päätä jomotti sekä nokka valui. Muistin, että suunnittelin tämän päivän ruuaksi sosekeittoa ja sopivasti pöydällä odottelikin myskikurpitsa, jonka olin melkein unohtanut kokonaan
Siis nytkin kasviksia on paahdettu ja syöty kolmena päivänä peräkkäin, ja tänään peräti tuplasatsi. Todennäköisesti huomennakin vielä jatketaan samalla linjalla, koska kyllästymisestä ei ole tietoa
Mulle oli jäänyt aikoinaan mieleen Kokit ja Potit -ruokablogin resepti ja sitähän mä sitten tein. Kiitos Hannele ohje oli kerrassaan loistava, ohje sellaisena kuin Kokit ja Potit tämän teki
Kokeilin katsoa kortin kuvia kameralla ja vielä seuraavana päivänä työkoneellakin, mutta ei. Ihan noin suuri vahinko ei onneksi ollut, sillä suurimman osan olin aiemmin kopioinut ulkoiselle muistille ja pilveenkin
Takana on pari erittäin onnistunutta keittoa (täydellinen, taivaallinen, samettinen kurpitsakeitto ja lämpöinen kurpitsakeitto fenkolilla), kurpitsapiiras, kurpitsasmoothie, paahdetut kurpitsansiemenet ym
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.