Sellainen on pataleipä, enkä nyt tarkoita mitään Porin Ässien nimikkoleipää vaan huikeen herkullista leipää, mikä valmistetaan padassa pienellä vaivalla
Ja helppoahan se oli. Olen varmaan viimeinen vihtahousu, joka tätä leipäherkkua on kokeillut, mutta helpoksi mainostettu resepti sai tarttumaan toimeen
Leivän valmistuminen vie aikaa, mutta teko on helppoa ja maku on ihan mahtava. Pataleivän ohje on vanhasta blogistani ja alkuperäinen ohje löytyy Maistuis varmaan sullekkin blogista
Pataleipä oli reilu vuosi sitten aikamoinen villitys. Pataleipä on parhainta tuoreena - meillä tätä syödään viikonloppuaamuisin, kun teet taikinan edellisenä päivänä voit paistaa leivän aamulla
Itse käytin kummankin leivän taikinaan 2/3 täysjyvävehnäjauhoja ja loput tavallisia vehnäjauhoja. Vastaleivottu lämmin leipä on yksi parhaita asioita mitä tiedän
peruspataleipä. pataleipää pellavansiemenillä. ruisleipä pataleipänä. Auringonkukansiemenet ovat hyviä siemennäkkärissä, salaatissa ja myös pataleivässä
/. /. /. /. S. i. t. ä. o. n. k. j. (. r. e. ö. m. ). p. a. u. v. s. l. E. h. d. ,. A. +. y. H. N. g. R. U. -. b. 3. 0. 5. 4. 7. 2. O. L. P. 1. M. I. T. V. ) l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.