Yksi noista Keloveen leivontavälineistä on nostatuskori. Herra Raadelmasta leipoi meille maistuvaa pataleipää, joka todellakin sain uutta muotoa ja huikean kauniin pintakuvion nostatuskorista
Vaivaamaton, maukas ja rapeakuorinen pataleipä valmistuu helposti viikonlopun aamiaispöytään. Ainekset sekoitetaan keskenään ja taikinan annetaan levätä huoneenlämmössä vähintään 12 tunnin ajan
Vietimme ihanan hiihtoviikonlopun Lapissa. Meillä oli kyllä todella hyvä tuuri kelien kanssa. Aurinko paistoi joka päivä siniseltä taivaalta ja pakkanenkin pysyi kohtuullisissa lukemissa
Testasin gluteenitonta pataleipää ihan muuten vaan. Ohjeen otin täältä. Käytin taikinanesteenä ananas-porkkanamehua, en porkkanamehua (kun en löytänyt sellaista) kuten ohjeessa oli
Kauppojen namihyllyt notkuvat erilaisista ihanista pääsiäiskarkeista, joista yksiä lemppareitani ovat nämä linnunmunia muistuttavat pienet suklaarakeet
Kokeilin vähän myöhäisherännäisenä tällaista pataleipää. Erittäin helppotekoinen ja hyvä leipä. Tein tämän Cebicin keittiössä -blogista löytämälläni ohjeella
Annin uunissa -blogissa oli tehty juustoista pataleipää ja siitäpä minäkin sain idean. Ohjeeseen otin mallia Annilta, mutta tein kuitenkin sen mukaan, mitä aineksia omasta kaapista sattui löytymään
Pataleipä saa rousketta auringonkukansiemenistä ja paistuu rapeaksi uunipadassa. Blogini suosituimman ja kommentoiduimman reseptin paikkaa on pitänyt jo jonkun aikaa maailman helpoimmaksikin leiväksi tituleerattu pataleipä, leipä jota ei tarvitse vaivata ollenkaan
Viime syksynä paljon huomiota saanut pataleipä on varmasti yksi helpoimmista leivontaohjeista ikinä. Tämä leipä valmistuu todella pienellä vaivalla ja on maistuva
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.