Helppo pastaresepti ja nopea arkiruoka. Broileria, pekonia ja tagliatellepastaa. Kun tarvitsee välillä päästä helpolla ja kohtalaisen nopeasti niin pastaruoka
Levitä paprika suikaleet Juuston päälle (tähän käy myös esim tomaatti) Nosta pekonisuikaleet jotka roikkuvat "kanneksi" piirakan päälle Sekoita soijakastikejahunaja keskenään
Y. l. e. n. s. ä. 9. %. t. o. m. a. v. i. p. ö. k. y. d. M. u. ,. h. j. r. V. b. J. ☺. ☻. P. 2. (. á. 4. 5. 0. g. ). f. L. K. N. ". 1. B. E. c. x. U. S. R. T. I. -
Ollessamme kuukauden reissulla Espanjassa en voinut olla ostamatta kaupasta tuoretta vihreää parsaa. Parsat olivat suht edullisia ja tuoreita, ihanan rapsakoita ja “natisevia” siinä paketissa kaupan hyllyllä
Pohja. Kuori perunat ja muussaa haarukan avulla, lisää pehmeä voi ja muut aineet nypi taikina käsin. Tähän taikina pohjaan on hyvä käyttää yli jäädyt uudet perunat kun niitä yleensä aina jää muutama kattilan pohjalle ainakin meillä
Pakastimesta löytyi broilerin fileitä ja kaapista banaania, pekonia japersiljaa. Muistelin nähneeni jossain keittokirjassa reseptin missä banaanin pala oli kiedottu broilerinfileen sisälle
nippu parsanvarsia, otin vihreitä150 g pekonia6 munaa3 rkl vettä1 rkl voitapippuriakuori parsanvarret ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä noin 6 minvaluta parsapaista pekoni rapeaksi pannulla, laita talouspaperin päälle jotta rasva imeytyy poisriko munat kulhoon ja lisää vesi (maito)sekoita rakenne rikkikuumenna puhdas pannu, ja lisää voianna sen sulaa ja kaada muna seos pannulleanna munakkaan hyytyä puoliks ja nostele parsat sen päällelisää pekoni parsan päälle ja nosta pannun päälle kansi (lautanen tms)kytke hella pois päältä ja anna munakkaan hyytyä loppuun asti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.