P. E. K. O. N. I. Ä. R. T. Y. B. L. A. S. U. J. -. –. M. a. u. s. t. m. o. i. b. r. l. e. n. f. ä. k. v. j. V. h. p. (. y. ö. z. ,. ). 1. 2. 3. 4. d. c. 5. 0. H. 6. g. C. ". /. 7. [. ] L. m i. d l. t l
Valmistan pekoniin käärittyjä uuniherkkusieniä usein perjantai-illalla kun palaan töistä kotiin. Työviikko on selän takana, aina ei viitsi valmistaa mutkikasta ruokaa, aina ei ole jääkaapissa ruokaa, mutta jotain pitää syödä
Pekoniinkäärityt panang-jättikatkaravut vartaassa. Juhannusaaton alkupalaksi syötiin jättikatkarapuja thaimaalaiseen tyyliin - lihansyödän toivomuksesta ravut käärittiin pekoniin - ei voi marinadi enää tämän yksinkertaisempaa olla ja maku oli taivaallinen
Ennen tuhteja jouluruokia on mukavaa syödä hieman kevyemmin. Jääkaapista löytyi puolikas rasia herkkusieniä ja ohje löytyi taas täältä netin ihmeellisestä maailmasta (makuja-sivuilta)
Rouhi päälle mustapippuria ja kääri molemmat lenkinpätkät tiukasti pekoniin. Joitain aikoja sitten teimme legendaarista lenkkimakkaraa hieman tuunattuna versiona
Teki mieli kanaa, mutta ei mitään valmiiksi marinoitua eikä myöskään tällä kertaa rintafileitä. Niinpä ostimme marinoimattomia kanankoipia ja teimme niihin itse aasialaistyyylisen maustesekoituksen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.