P. E. K. O. N. I. Ä. R. T. Y. B. L. A. S. U. J. -. –. M. a. u. s. t. m. o. i. b. r. l. e. n. f. ä. k. v. j. V. h. p. (. y. ö. z. ,. ). 1. 2. 3. 4. d. c. 5. 0. H. 6. g. C. ". /. 7. [. ] L. m i. d l. t l
Valmistan pekoniin käärittyjä uuniherkkusieniä usein perjantai-illalla kun palaan töistä kotiin. Työviikko on selän takana, aina ei viitsi valmistaa mutkikasta ruokaa, aina ei ole jääkaapissa ruokaa, mutta jotain pitää syödä
Viime vikonloppuna ikkunanpesijät ja muut raskaan työn ratajat tarvitsivat ihan tuntia ruokaa, joten päädyin tekemään possun ulkofilettä kääräistynä pekoniin
Pekoniinkäärityt panang-jättikatkaravut vartaassa. Juhannusaaton alkupalaksi syötiin jättikatkarapuja thaimaalaiseen tyyliin - lihansyödän toivomuksesta ravut käärittiin pekoniin - ei voi marinadi enää tämän yksinkertaisempaa olla ja maku oli taivaallinen
V. o. i. k. a. u. h. s. t. H. m. n. b. l. g. r. v. e. p. j. ä. K. 1. 0. ,. 4. 3. S. y. ö. ). J. d. f. P. L. T. -. c. 8. M. 2. (. /. A. N. O. ". w. G. 5. Ä. E. t l
Iltapalaksi teimme kesää muistellen porsaan ribsejä uunissa. Grilliribsejä ei taida nämä yksilöt voittaa, mutta grillin puuttuessa uuni toimii vallan mainiosti
800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.