T. ä. m. p. o. s. t. a. u. e. i. l. k. n. v. h. ,. y. r. -. ö. j. d. V. M. L. b. g. B. w. C. z. J. (. 4. 0. %. ). O. 2. 3. c. K. S. 1. H. P. 7. 8. I. 5. R. G. "
Pitkästä aikaa aloin tekemään konvehteja, joten nyt otin sitten myös kameran mukaan valmistukseen. Pahoittelen muutamia huonolaatuisia kuvia, mutta kun yksin tekee ja kuvaa samaan aikaan niin ainahan sitä sitte joku kuva tärähtää tms
Erityisen hyvin tähän valmistustapaan sopivat mielestäni jäätelöreseptit, joissa käytetään melko paljon kermaa ja keltuaisia ja seoksen rakenne on paksu
Valmistus on myöskin helppoa ja nopeaa. Sokeripitsi, tuo syötävä ja kauniin koristeellinen koristus. Sopii kakkuihin kuin leivoksiin, muffinsseihin ja pikkuleipiin
Nyt päätin auttaa nonnoa ja oppia siinä samalla. Nonno on toiminut ennen eläkkeelle menoa monta vuotta poliisina ja minä laitoin sitten hänen ruman poliisipaidan päälle
R. a. p. u. v. o. i. n. k. t. s. l. e. S. j. m. ä. y. h. r. A. ,. E. ö. d. K. g. -. T. J. C. ". P. Ä. _. U. V. O. I. N. L. M. 1. 9. 0. 5. 3. 2. (. +. ). _ l
Myöskään elintarvikeväri ei tartu käsiisi massaa värjätessä ja ruusujen valmistus on hygienisempaa. marsipaania/sokerimassaa, elintarvikeväriä massan värjäykseen (pastamaiset värit ovat mielestäni parhaita), alusta (silikonialusta on paras), tomusokeria & siivilä, veitsi ja tarvittaessa pieni lasta
K. a. i. k. t. p. h. u. n. r. o. s. e. l. ,. v. m. -. d. y. ä. N. ö. j. J. E. ". O. M. x. A. H. T. V. (. b. g. ). 7. S. 1. 9. 0. I. *. P. U. L. 2. /. 3. R. * l. d l
Itse tehty tuorepasta on helppotekoista ja paljon parempaa kuin kaupan valmispastat. Niinpä tuorepastan valmistusta olen käytännössä päässyt harjoittelemaan vain töissä ravintolakeittiössä
Viimeaikoina on saanut lukea internetistä tosi paljon juttuja raakaravinnosta ja sen hyödyistä. Workshopeissa pääset opettelemaan ihan kädestä pitäen, miten näiden raakaherkkujen valmistus onnistuu
vehnäjauhoista, kananmunista ja vedestä. Kuulostaa melko helpolta ja sitä se onkin, kun vain jaksaa olla kärsivällinen ja aikaa pastan valmistukseen on varattu riittävästi
Luonnon villit yrtit kerättynä ja otettuna talteen, mutta miten niitä jatkokäsitellä oikealla tavalla ja hyödyntää pakastamisen ja kuivaamisen lisäksi uuteiden muodossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.