Pekonilla maustettu härkislinssikeitto
Tonskan Kyökki & Kyykky
Tonskan Kyökki & Kyykky
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 sipuli
  • 2 dl härkäpapurouhetta
  • 200 g punaisia linssejä
  • 20 g voita
  • loraus soijakastiketta
  • loraus oliiviöljyä
  • 2-3 rkl paahdettua juustokuminaa
  • ja
  • rouhittuna
  • kpl
  • 5 kpl mustapippureita
  • 1 rkl max )
  • suolaa maun mukaan
  • vettä
  • 1-2 dl vettä
  • 200 g punaisia linssejä
  • 10 min kypsiksi
  • 5 min ( tai kauan siinä nyt menee kun voitelee näkkärit ja kaataa juomaa lasiin ja ottaa vauvan syliin joka on alkanut kitistä... )

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.