-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. J. o. h. d. a. n. t. K. r. u. e. k. s. p. ä. i. m. v. S. l. ,. j. Ä. A. L. P. T. O. ö. I. V. R. E. (. 4. ). 1. 2. 0. g. y. f. 3. M. N. D. /. C. Y. c. '. ". b. 7. 5. H. G. F. x. 9. 6. U. &. z. w. s l. t l. d l
peltopyyn rintaa. Vähän ennen tarjoilua jatka kypsentämistä 180–200 -asteisessa uunissa, noin 7 minuuttia, jolloin rintapalat ovat sisältä medium eli vielä mehevät
Tämän menun päätähti oli meille uusi raaka-aine, peltopyyn rintafilee. Tällä kertaa yritin toisintaa Ingmanin vanhaa, jo markkinoilta poistunutta vanhan ajan vanilja ja mansikka -makua
Fasaanit ja peltopyyt tunnistavat jo kutsuhuudon, kun automaatit on täytetty. Yöpaita päällä nykäisin kaapista kaikki pussinpohjat ja leivoin pikavauhtia maailman helpoimman suklaapiirakan "kaikki kippoon ja sekoitus" -tyylillä
Alkuperäisessä ohjeessa ruokaan käytettiin habaneroja tai linnunsilmächilejä, mutta koska tätä täytyi pystyä syömään tuo perheen pieninkin, tyydyin varsin mietoon Aji Fantasy-chiliin
Paahdettu kurpitsa | Potkua rub-mausteseoksestaKasvislasagne vailla vertaaRanskalainen illallinen | Peltopyy ja gin-kastikeLinssipaistos | helppo arkiruoka
Ostin kotiin kalojen kaveriksi tyrni-saaristolaisleipää ja voi että oli hyvää. Olen suunnattoman kiitollinen mehuistani, mutta ihan pikkuisen kade edeltäjälle, joka pakkasi mukaansa yli 80 litraa päärynätuoremehua - kirkasta ja kauniin keltaista
Vietin tapaninpäivän jo perinteeksi muodostuneella tavalla eli Ketun keittiössä saturnalia-juhlissa. Ketturouvan blogaukseen minulla ei juuri ole lisättävää, mutta todettakoon, että antiikin roomalaisia ruokia voisi hyvin muokata moderneiksi ruokalajeiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.