Perinteistä sipulikeittoahaudutetaankauan, jolloin siitä tulee maukasta ja sulavaa ruokaa. Lisää neste ja mausteet ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään tunti
LauantairuokaaLauantairuoan tulisi olla aina jotakin tällaista. Chez Jounin reseptiikkaa mukaillen syntyi aivan ihana sipulikeitto, ja mielikuvituksen pohjalta vielä täyttävä Guinnespiirakka
Unelmatorttuun kuuluu tumma kääretorttupohja ja täytteeksi voikreemiä, silloin tällöin lisänä saattaa olla myös sipaisu hilloa, mutta tällä kertaa menin ihan perinteisellä linjalla ja jätin pois kaikki lisämaut
Hyvin yksinkertaista, mutta niin ihanan herkullista ja kaunista eikö vain. Se on jotenkin ihan uskomatonta, että näin perinteinen ja yksinkertainen herkku on minulta jäänyt leipomatta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.