aina niin ihania lusikkaleipiä. Ensiksi haluan pyytää anteeksi blogin hiljaiselosta. Ne olivat kyllä kivan erilaisia, mutta silti tällä kertaa tein ihan perinteisiä lusikkaleipiä vadelmamarmeladilla täytettyinä
Kastikkeenkin voi tehdä erikseen ja kaataa lihapullien päälle vasta kun kaikki on jo lautasella. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja muotoile tasaisen kokoisia pyörykoitä kostutetuin käsin
Ruoka kuitenkin yksinkertaisuudessaan on mestariteos ja en vielä ole osannut päättää, aito vispikerma on ruoan maulle yhtä tärkeä kuin oikea sinappi, jonka tässä tapauksessa on oltava Dijon-sinappia
Pyörittele tangot kaneli-sokeriseoksessaja taivula s-kirjaimen mallisiksi. Tämä ohje on Valion sivuilta, mutta ihan sama resepti löytyy monelta muultakin nettisivulta
Tarjoile kakku tuoreiden marjojen, hillon, hedelmä-taimarjakastikkeen kera. Mietein pitkään lähdenkö kokeilemaan viljattoman kakun pohjaaihan keksimuruperiaatteella mantelijauhoistaja voista, mutta päädyin enemmän taikinamaiseen versioon ja lopputulos oli ihanan mehevä ja runsasreunainen kakku
Täytereseptiä mietin pitkään ja sen lainasin lopulta omalta äidiltäni - joka rakastaa myös bebejä ja ei melkein malttanut, että saisi näitä ihanuuksia maistaa
Molemmat ohjeet ovat Myrkynkeittäjä -blogista. En ollut ikinä käyttänyt raakaa kesäkurpitsaa salaatissa ja täytyy sanoa, että sopi kyllä ihan erinomaisen hyvin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.