Elin vielä vuosi sitten siinä uskossa, että joululaatikoiden valmistus olisi jotenkin erityisen vaikeaa puuhaa, ja että onnistuminen vaatisi vähintään perheessä vuosikymmeniä kiertäneen isoisän äidin reseptin
J. a. o. i. n. I. s. t. (. e. r. h. k. ). j. F. c. T. ö. ä. u. v. l. m. p. y. V. S. ,. d. M. 1. g. 3. 2. /. 0. 5. P. L. 9. f. R. 7. N. b. U. A. -. k g. d l. t l
J. o. u. l. n. k. j. r. a. h. i. s. t. ,. v. p. ö. y. d. ä. e. m. O. M. K. T. f. Ä. Y. E. P. S. U. N. F. I. L. R. A. 1. g. 2. ½. 3. 0. -. 7. 5. V. 9. H. 6. c. D. b. k g. d l
Sekoita jauhelihat, kuullotettu sipuli ja mausteet taikinaan ja sekoita hyvin. 700 g naudan jauhelihaa. 200 g sika-nauta jauhelihaa. 700 g naudan jauhelihaa
Viikonloppuna valmistui myös lanttulaatikko pakastettavaksi joulua odottamaan. Tämä resepti jää luottoreseptieni joukkoon, sillä tästä tuli parasta lanttulaatikkoa, jota olen koskaan maistanut
Perinteisistä jouluruuista mun ehdoton suosikki on lanttulaatikko. Niin, perheen paheksuvista katseista huolimatta lanttulaatikkoa voi kyllä syödä vaikka pastan kanssa
Ripottelin pinnalle korppujauhoja ja tein jälleen pikkulusikalla kivat. Lanttulaatikko. Ripottelin. 10 henkilölle kannattaa tehdä lanttulaatikkoa 2 x ylläoleva ohje, niin ei lopu syötävät kesken
1½kg Lanttua. n. 5dl Vettä. 1tl Suolaa. 1 Pieni Sipuli2dl Keitinvettä tai kermaa1dl Korppujauhoja1 Kananmuna½-1dl Siirappia1/4tl Inkivääriä1/4tl Valkopippuria1tl Suolaa½dl Korppujauhoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.