½ dl viljatuotteen tummaa tef-täysjyväjauhoa. ½ dl viljatuotteen tummaa tef-täysjyväjauhoa. 20cm) pyöreään vuokaan. Silppua paprikat, tilli ja rucola (jätä rucola isohkoiksi paloiksi) ja ripottele kermaseosken päälle lopuksi ripottele lohi päälle ja paista 200'c n
Jaa Facebookissa (Opens in new window)Jaa Twitterissä (Opens in new window)Jaa LinkedIn. ssä (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Tulosta (Opens in new window)Tykkää tästä
Olen leiponut tätä piirakkaa jo 1990-luvulta asti äitini keittiössä. Minulla on se on 1990-luvulla ystävältäni saatuun reseptikirjaan käsin kirjattuna. 1 tlk ananskuutioita (säilyke)
-. ). -. ). -. ). -. ). -. ). -. ). -. ). ). ). ). ). ). ). I. t. s. e. a. i. r. k. o. u. n. l. p. ä. y. h. d. v. ,. m. j. D. O. ". (. ö. T. A. P. g. 1. 2. 0. 3. 5. 4. c. M. z. /. 7. b. K. 6. +. H. V. S. L. E. &. °. 8. C. N. n l. t l. d l
Hyvää sunnuntai -iltaa ja terveiset Epsanjasta, Katalonian auringon alta, jossa emäntä todennäköisesti parhaillaan nauttii Katalonian keittiön merellisistä antimista ja paikallisen Pares Baltan biodynaamisesti tuotetuista viineistä
Mustariisi sisältää valtavan määrän antioksidantteja, kuituja sekä B ja E- vitamiinia. 2 dl mustaariisiä (raakamäärä). ) 2 dl mustaariisiä (raakamäärä)
Suosittelen paistamaan ainakin 40-45 min. Tämä kakku oli yllätys itselleni. Tästä tulikin oikein mehevä ja suussasulava kakku jota tulen varmasti tekemään uudelleen ja siksi haluan jakaa tämän ohjeen täällä blogissanikin jotta tekin pääsette kokeilemaan tämän kakun ihanuuden
1 muna 8-11 dl vehnäjauhoja. ( Voi kannattaa sulattaa huoneenlämpoiseksi, pehemäksi pullataikinaan, ei sulattaa) Sekoita notkeaksi taikinaksi ja vaivaa voimakkaasti muutama minuutti (tämä on tärkeä osa), kohota taikinaa leivinliinan alla 60 min. Kauli palat pyöreaäksi levyksi läpimitta 40-45 cm. Paista uuninkeskitasolla 9-12 min. 8-11 dl vehnäjauhoja
Syön usein lounaaksi linssi- tai papusalaattia. Tästä linssisalaatista pitää myös 4-vuotias lapseni. Hänen ollessaan 1-vuotias, joku kysyi minulta epäuskoisena, syökö lapseni todella linssejä
7-8 dl vehnäjauhoja. Paista leivät grillivastuksella 2-3 minuuttia puoleltaan tai kunnes leipien pinta kupruilee ja täplittyy sieltä täältä ruskeaksi. 7-8 dl vehnäjauhoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.