Peruna antaa ruokaan makua ja rakennetta
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 750 ja sertifioitua siemenperunaa
  • 200 hehtaaria Perunan viljely on keskittynyt pääosin läntiselle rannikkoalueelle
  • 1 kg perunoita (keltainen tai vihreä tunniste)
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3/4 tl suolaa
  • 1 dl auringonkukan- tai kurpitsansiemeniä
  • 500 g perunoita
  • 1 sipuli 2–
  • 3 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 1 tl jeeraa eli juustokuminaa
  • 1 tl korianteria
  • 0,5 tl paprikajauhetta
  • 0,5 tl kurkumaa
  • 4 dl keitettyjä kikherneitä (esim. tölkistä)
  • 2 dl ananasmehua
  • 1 tl garam masalaa
  • 200 g pakasteherneitä
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 dl tuoretta, hienonnettua korianteria
  • 2 dl turkkilaista tai bulgarian jogurttia)
  • 2 dl kylmää vettä
  • 2 rkl öljyä tai voisulaa
  • 0,75 tl suolaa
  • 3 dl ruisjauhoja
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 kg perunoita
  • 2 dl maitoa
  • 2 munaa
  • 50 g voita tai margariinia
  • 1 tl suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.