Peruna-fenkolikeitto ja lämpimät rosmariinisconssit
Gurmee
Gurmee
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 rkl voita
  • 2 sipulia silputtuina
  • 1 tl fenkolinsiemeniä murskattuina
  • 3 salaattifenkolia karkeaksi silputtuina
  • 900 g perunoita ohuina viipaleina
  • 1,2 l kanalientä
  • 1,5 dl kuohukermaa
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • kourallinen tuoreiden yrttien kukintoja (koristeluun)
  • 1 rkl silputtua ruohosipulia koristeeksi
  • 225 g vehnäjauhoja
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 tl silputtua rosmariinia
  • 50 g voita
  • 1,5 dl maitoa
  • 1 vatkattu muna voiteluun

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.