suolaa ja pippuria. Leikkasin lohifileen reunoista hieman rasvoja pois ja leikkasin annospaloihin. Ripotin annospaloille suolaa, pippuria ja sitruunamehua
tuntuu, että elämys on hento, mutta suuhun jääkin vahva ja moniulotteinen jälkimaku. Kapriskastike oli ihan mukava lisä, muttei sytyttänyt samalla volumella kuin itse mureke
T. a. i. o. k. e. s. t. n. ”. E. v. u. m. j. r. l. p. P. y. ä. ,. h. g. J. d. M. ö. K. S. f. V. O. 1. -. 2. 4. 0. 5. (. ). 3. ½. 7. –. H. L. N. U. A. C. b. B. c. d l
Valmistin ensimmäistä kertaa elämässäni kampasimpukoita tällä ohjeella, ja vaikka niiden kypsyys ja maku sinällään olivat balanssissa, kaipasin koko reseptiin hieman jotain ytyä joka olisi tehnyt annoksesta mieleenpainuvamman
Tänään oli taas lämmin päivä ja se sopii hyvin salaattipäiväksi. Kapriskastike (tarjotaan erikseen). kylmäsavustettua kirjolohta, kotimainen ja lisäaineeton
TS/Timo Jakonen. Sitruunainen kapriskastike. Alussa oli pyöreä sämpylä ja pihvi. Hampurilaisen historia alkoi Hampurin pihvistä, joka valmistettiin kaupungin lähistöllä laiduntaneiden nautojen paistinlihasta raastamalla tai jauhettunajauhelihapihvin tapaan
S. a. l. v. i. k. u. n. ,. h. j. s. o. t. p. e. m. r. V. J. ä. d. K. H. y. g. 2. 5. 4. 0. 1. ö. E. ’. A. b. P. O. T. ”. /. Y. (. G. ). M. –. 3. -. f. ½. 6. N. R. L. 7. c. 8. l l. k g. t l. d l
Kuivaa ja fileoi lohi nahattomaksi. Postaan tämän ruuan siksi, kun kapriskastike on parasta pitkään. Halkaise filee pituussuunnassa ja leikkaa sopiviksi paloiksi
Lado kampelafileet laakean kattilan pohjalle. Kaada päälle vesi ja sitruunamehu. Sekoita jauhot pieneen vesitilkkaan ja kaada seos koko ajan sekoittaen kalaliemeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.