Näin syntyi Toukon salaattikastike CasaVivantapaan. Casa Vivassa se ei tosin onnistunut, sillä ensimmäinen kastikesatsi oli syöty ennen kuin se ehti täyttää 48 tuntia
Näin syntyi CasaVivan Kiusaus, portugalilaisen ja suomalaisen perinneruuan mehevä yhdistelmä. Yksi portugalilaisten suosikkiruuista on bacalhau com natas, joka kovasti muistuttaa suomalaisille tuttua Janssonin kiusausta
CasaVivan kiireinen kokki kehitti siitä oman versionsa, johon ei. Tykkää Casa Vivasta facebookissa. Yksi portugalilaisista perinnejälkiruuista on punaviinissä
Tarjoile espanjalainen perunamunakas sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa. Espanjalainen perunamunkas sopii mainiosti aamupalaksi, brunssille tai jopa lounaaksi
Jääkaapissa oli muutama keitetty peruna edelliseltä päivältä ja munia löytyy yleensä aina. Munakkaista perhe ilahtuu aamiaisella ja välillä teen niitä myös lounaaksi
Niin, että missä se kauan odotettu ”riisisuklaa” edelleen viipyy, hah hah. Ajattelin, että kun tossa pari päivää sitten tuli postattua hyvä herkku ja sitä ennen myöskin makea Paleokeittiön pannukeksi, niin josko viikko olisi kuitenkin kivempi aloittaa raikkaalla salaatilla
Fajitat on parhaita. Meillä Mika tekee ne. Yllätysyllätys. 3 paprikaa suikaloituna, 2 sipulia suikaloituna, 2 kanan rintaleikettä(tai muuta lihaa), rypsiöljyä paistamiseen
Mutta tämä perunamunakas on vähän erilainen. Perunamunakas. On täällä blogissa ollut jo useampi resepti munakkaalle, mutta halusin silti nostaa tänne myös perunamunakkaan
M. e. i. l. ä. p. o. k. r. a. s. n. t. y. d. h. v. u. K. A. g. m. j. ö. ,. P. R. c. z. -. N. w. Y. C. f. G. W. –. b. T. S. J. (. ). 1. ½. 3. 2. /. 5. L. H. 0. 4. 7. ”. V. I. U. x. d l. r k. t l. m i
12-16 palaaValmistus noin 3 tuntia + vuorokausi kakun hyytymisen aikaaRaparperihillo. 5 keskikokoista vartta raparperia1 iso appelsiini1 ½ dl sokeriaKakkupohja
Olen kerran aikaisemminkin kokeillut tehdä quesadilloja ja silloin lopputulos oli katastrofaalinen. Onneksi siitä on jo tarpeeksi kauan aikaa, että uskaltaa kokeilla uudelleen
One pot -pasta Igorin tapaan (6 annosta). Igorin kana on jo klassikoksi muodostunut parin vuoden takainen somehitti, joka sai alkunsa Peggyn pieni punainen keittiö-blogin reseptistä
Cajun-maustetut bataatit Jamie Oliverin tapaan. Tätä ruokaa kokatessa uunista nousi niin vastustamattoman herkullinen tuoksu, että oli vaikea saada pidettyä uuninluukku kiinni ja paahtaa bataatit kunnolla ylikypsiksi
Olen tehnyt lasagnen tähän tapaan käytännössä aina, toki olen kokeillut myös perinteisiä lasagneja, mutta palaan tähän tuttuun ja varmasti maistuvaan versioon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.