Pestolihapullat ja patonkia tikussa sekä mozzarellasalsa
Saaranlautasella
Saaranlautasella
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 500 g hyvää jauhelihaa
  • 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi 2 rkl vihreää pestoa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 patonki
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl vihreää pestoa
  • 1-2 rkl sitruunan mehua
  • 2 mozzarella palloa
  • 1 tlk mutti kirsikkatomaattia
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl vihreää pestoa
  • 2 rkl vaaleaa tai tummaa
  • balsamicokastiketta
  • mausta suolalla ja pippurilla

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.