J. o. s. k. u. i. t. ä. l. e. v. a. n. j. d. ,. ö. y. h. P. p. m. M. r. L. S. H. w. -. F. c. b. 3. 8. f. &. E. B. I. K. g. A. ". T. N. 5. 6. 2. 1. 0. 4. C. a l. d l. t l
Ohje mukailtu Minimalist bakerilta. Ohje noin kolmelle, kesto 30 min. Vegaani. - puolita purkki kirsikkatomaatteja, asettele ne leikattu puoli ylöspäin pellille
Muurinpohjaletut kuuluvat kesään. Ehdottomasti. Sen jälkeen kun kaksi vuotta sitten hankin Muurikan kesäkeittiön mökille, ovat letut kuuluneet vakio-ohjelmaan
Puolukkapuuro on mielestäni aivan ihana syysherkku. Oikein odotan syksyistä, kuulasta päivää, jolloin voin antaa kirpeiden puolukoiden kaikessa rauhassa hautua ja imeltyä ruisjauhojen kera
Lehtikaaliaikaan on hyvä syödä lehtikaalia. Sesonkikasviksia harvemmin saa sesongin ulkopuolella. Kasvimaalla lehtikaali säilyy kyllä pitkään ja kestää pientä pakkastakin
tomaattien happamuuden mukaan. Aitoa pizzeria fiilistä pallogrillissä paistamalla. Tämän lähemmäksi aitoa kiviuunissa pastettua pitsaa ei kotioloissa tahdo päästä
Aloita valmistus perunoiden ja tomaattien valmistuksella. Nauti hyvän punaviinin kanssa. Kääri hanhet folioon ja siirrä uuniin 25 minuutiksi perunoiden ja tomaattienkanssa
Ota pannu uunista ja lisää lopuksi marinoituneet kalapalat painellen niitä hieman tomaattien väliin. Ennen kuin jatketaan kalan kanssa, niin pieni ilmoitusluontoinen asia tähän rakoon
Tomaattien maku saa paahtaessa ihan uuden ulottuvuuden, puhumattakaan makeaksi muuttuvaksi sipulista ja basilikan, timjamin ja rosmariinin herkullisuudesta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.