Peurapata
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä
  • Aines
  • 1 kg
  • peuraa, hirveä tai poroa kuutioituna kuten karjalanpaistiliha. Ruokaan voi käyttää niskaa, lapaa tai 400 gramman tölkki purkitettua riistalihaa.
  • 2 rkl
  • öljyä
  • 2 rkl
  • vehnä- tai maissijauhoja
  • 2 dl
  • lihlientä (fondi tai lihaliemikuutio)
  • vettä
  • 2 dl
  • mustikoita
  • persiljasilppua tai koivun ja mustikan lehtinuppuja
  •  
  • polentakakku
  • polentajauhetta
  • kuumaa vettä pakkauksen ohjeen mukaan
  • suolaa
  • (chiliä tai paprikaa)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.