Our aim is not to terrify you and show off how many exotic spices we (know how to) use, but rather to simplify recipes that you couldn’t imagine putting on a table on a Tuesday night
If you want to have warm bread on Sunday mornign, you better start latest on Tuesday. Äitini antoi ruotsalaisen kondiittorin ja leipurimestari Jan Hedhin leipäkirjan Siipalle joululahjaksi jo useampi vuosi sitten
Place the topping on the potato and serve with for example a rucola-tomato salad (see picture). Uuniperunaa punajuuri-vuohenjuustotäytteellä – jacket potato with beetroot & goat cheese topping
(But I forgot to take a picture of it). Pilgrimsmusslor, scallops, kampasimpukat. Pilgrimsmusslor. Nu har vi sålt både julkalendrar (barnen) och kakburkar (alla) och orken börjar tryta
My summer vacation started on Tuesday. Tein lihiksiä. Ihan oikeita snagarilihiksiä. Joskus pari kolme vuotta sitten Samppa kokeili tehdä lihapiirakoita tällä samalla reseptillä, jota nyt käytin
The ganache in the picture is still-a-bit-runny raw chocolate I made. Jep, paleolinjalla jatketaan. Törmäsin pari viikkoa takaisin kiehtovalta kuulostavaan brownieohjeeseen jonka pääkomponenttina on mikäs muukaan kuin tämänhetkinen lempparijuttuni bataatti
We owe this recipe and all the skills to our wonderful teacher and foodie friend Johanna (in the picture below during our pulla-making workshop last spring)
So here's my last Tuesday in pictures. A few years ago I used to do My Day In Pictures -posts all the time because there was no such thing as YouTube culture in Finland back then
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.