– Sienet on esikäsiteltävä tai valmistettava ruuaksi mieluiten samana päivänä, neuvoo Etelä-Pohjanmaan maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntija Asta Asunmaa
Eilen annoin vinkin naudan sisäfileestä jouluaterialle ja tänään eivät jää yhtään huonommalle lukijat, joiden ruokavalioon naudan-/häränliha ei syystä tai toisesta sovi
Raparperista tehdään chutneyta, hilloa, kastiketta ja tietysti piirakkaa. Ja tietysti se on kesän ensimmäinen kotimainen tuorejuttu jota voi käyttää leivontaan
Vaikka ruokailusta oli eilenkin kulunut jo hyvä tovi tunsin kuitenkin juostessa ruoan nousevan jatkuvasti kurkkuun, eli runsaat normaalista poikkeavat annokset ovat aiheuttaneet ruoan sulamiselle myös omat haasteensa
Oletteko huomanneet kuinka ruuan värikkyys tai värittömyys vaikuttaa mielialaan ja ruokailuhetkeen. Etenkin jos tuntuu että flunssa kolkuttelee niin alkaa tehdä mieli appelsiinia, kiiviä, marjoja… Kuulostaako tutulta
Tuolla ajatuksella leivoin meille Helatorstain. kunniaksi päivälliseksi kinkku- ja tonnikalapiirakat. Tein ananasta ja aurajuustoa sisältävän kinkkupiirakan suorakaiteen muotoiseen vuokaan
Aurajuusto, pekoni ja broilerin- tai kananrintafile. Vielä kermaa, voita, suolaa ja pippuria. Kaiken lisäksi tämä on niin helppo ja periaatteessa nopea ruoka että sopii hyvin kiireisen arjen ateriaksi myös
sitä suklaata josta pidätja joka sopii ruokavalioosi. Kakussa on siis vain suklaata ja munaa. hyvää, tosin itse tein sen virheen että paistoin kakkua liian kauan ja siitä
Jos pidät makeammasta, vähennä limen. Lime, avokado ja kookos tuovat kaikki mieleen Tyynenmeren. pilvettömältä taivaalta ja varpaat on mukava kaivaa valkoiseen rantahiekkaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.