Mikään ei ole niin varma kevään merkki kuin parsasesongin alku. Palstanaapurimme kertoi, että parsan kasvattaminen on suhteellisen helppoa, vaikka se vaatiikin pysyvän paikan, jonkin verran tilaa sekä kärsivällisyyttä
Tämä ihana pikkusuolainen resepti on otettu lähes sellaisenaan uusimmasta Maku-lehdestä (3/2017). Rakastan parsaa ja näin parsasesonkina haalin kaikenlaisia reseptejä, jotka käsittelevät jollain tapaa parsaa
Voi. Huomasin, ettei vapun ruokajuhlista ollut mitään postausta, vaikka aikomus oli kyllä kova. Postaan nyt, koska ensi vuonna etsin kuitenkin, että mitä sitä tuli edellisenä vuonna tehtyä
Illanistujaiset. Siinä ykkösvinkkini kaamosahdistuksen karkoittamiseen. Yhdet lähipubissa (”yhdet” ehhehhehhhh), nyyttärit, kaveri-illalliset ja sivistyneeksi viininmaisteluksi naamioidut bileet ovat paikallaan etenkin nyt
Kun pääsin testaamaan Confetti. fi. lle Pavonin Forosil-silikonialustaa, testasin ensimmäiseksi, ennen muropikkuleipiä, lehtitaikinapohjaista parsapiirasta
(*Saksan viinit tarjosivat kierroksemme). Riesling- ja Spätburgunderviikoista on tullut minulle viimeisen parin vuoden aikana virallinen kevään aloitus
PARSAPIIRAAT. Arjen kiireiden keskellä ruokailukin on yksinkertaista ja mutkatonta. Viimeisen talvilomapäivän kunniaksi viime lauantaina repäisin ja valmistin koko menun alkuruuasta jälkiruokaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.