Olen tässä ystävieni kanssa suunnitellut ihanaa kesälomareissua elokuulle ja siitä innostuneena tein pieniä välimeren makumaailman mukaisia cocktail-paloja
Jouluillalliselle tein versioinnin aiemmista minitähtitortuista. Suolaisiin täytteisiin on mahdollisuuksia vaikka millä mitalla, mutta päädyin tällä kerralla vuohenjuustosta, aurinkokuivatusta tomaatista tehtyyn tahnaan
Kotona tehdyt, rapeat bataattiranskalaiset – onko se edes mahdollista vai pelkkä urbaani legenda. Rehellisesti sanottuna luulen, että ilman rasvakeitintä (tai muita uppopaistokikkoja) on mahdotonta valmistaa sellaisia ihan supersuper-rapeita ranskalaisia
Miten maailmassa voikaan olla niin paljon leivonnaisia, joita en ole ikinä tehnyt saati maistanut. Hieman nolottaa myöntää, mutta empanadakset kuuluvat juuri edelliseen kastiin
Rahkavoitaikinaan pinaatti-fetatäytettä. Leivoin ensin perinteisten paisteijoiden muotoon, mutta kun aukesivat vähän saumasta, vaihdoin avonaisiksi ympyröiksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.