1. Tee maustevoi. Hienonna punasipuli pieneksi. Laita voin sekaan se pippuria myllystä oman maun mukaan. Raasta parmesaania sekaan. Maistele ja lisäile aineksia omaan suuhun sopivaksi. Laita jääkaappiin.
2. Ota sisäpaisti hyvissä ajoin (1h). Huoneenlämpöön ennen käsittelyä.
3.pilko perunat uunivuokaan. Laita 1prk kermaa kattilaan lisää lihaliemi ja v.sipulit raastettuna tai pilkottuna. Kiehuta kunnes lihaliemi sulanut. Lisää perunoiden päälle ja lisää toinen purkki kermaa päälle myös. Paista 225c keskitasolla n. Tunti.
4. Katko parsoista puiset osat. Pese rapsauta parsoja kuivemmiksi kääri pekoni parsatangon ympärille. Paista 250c n. 15min. Jos parsoja jää ilman pekonia laita pellille pekonisten väliin.
5. Kuumenna paistinpannu todella kuumaksi. Laita voita. Paista kaunis paistopinta ekalle puolelle. Käännä ja ota pihvi pois kun ekat veripisarat ilmestyvät pihvin pintaan. Mausteeksi riittää suola. Näin pihvi on medium. Anna levähtää lautasella hetki ennen kuin alat syömään jotta nesteet tasottuvat eikä valu ulos. Laita maustevoinappi pihvin päälle.
M. u. r. e. a. h. d. t. s. m. n. l. j. i. p. ä. P. v. ,. k. S. o. y. g. f. T. ö. V. b. L. R. 1. 8. 0. -. J. I. A. O. ”. H. C. ’. K. c. F. 3. 2. 4. d l. t l
Juhlistinpas sitten eilen elämäni ensimmäistä vuosipäivää. Koska koulua ja töitä ja aikaisia aamuja on kiitettävästi ja noita ropojakin mielellämme säilytämme omissa taskuissamme, niin kokkasimme kotona
P. o. h. j. i. s. a. f. r. k. l. t. e. ,. p. b. u. g. n. -. T. ä. A. H. v. m. V. d. ö. y. O. J. I. S. F. R. K. L. N. E. 2. 1. c. 3. 8. 0. 5. (. ). B. U. G. 4. M. W. /. C. D. '. t l. d l
Loppukypsennä pihvejä tarvittaessa uunissa 185 asteessa 5-10 minuuttia pihvin koosta riippuen. Laita jauheliha, keltuaiset ja suola sekä mausteet tehosekoittimeen
A. l. k. u. r. o. a. P. n. s. t. i. ä. U. h. d. e. p. y. j. J. &. v. ö. K. E. R. m. L. c. è. 2. 0. 1. 3. ,. G. g. (. D. ). Y. S. 5. I. T. 4. -. 6. O. f. Ä. M. V. d l. t l
V. a. i. m. o. k. e. l. ä. h. t. u. n. p. v. s. r. Y. y. ,. N. j. -. R. H. L. W. '. f. J. d. c. K. ö. A. T. E. O. S. (. C. b. P. M. é. ). g. z. è. I. &. 8. 2. 4. 0. 7. 5. 1. 3. /. d l
A. p. r. i. k. o. s. a. h. t. u. m. e. j. n. l. v. P. R. f. B. c. z. H. g. y. ö. 3. 1. 2. 0. 4. ,. 8. -. d. ä. b. S. O. T. M. 9. 6. I. E. V. L. –. N. K. 5. 7. ½. (. ). x. F. /. '. w. J. t l. d l
Leikkaa liha neljäksi pihviksi. Leikkaa pihvit ohuiksi viipaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista hyvin kuumalla pannulla minuutti per puoli ja siirrä syrjään vetäytymään
M. ä. n. i. s. t. ö. k. o. u. r. j. l. e. a. y. v. m. I. h. p. ,. d. J. K. b. -. g. A. c. E. P. f. C. V. z. R. S. D. 4. H. N. 1. 5. L. T. 2. 3. /. 0. (. ). Y. 7. t l. k g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.