Koska tein vain pienen koe-erän, mascarponea jäi yli. En löytänyt muffiniohjetta Koti ja keittiö -lehden reseptihausta linkitettäväksi, joten annan sen tässä
-. -. -. -. -. -. -. 2. h. e. n. g. l. B. i. s. o. p. v. t. k. b. j. ä. u. a. r. /. ö. y. m. 1. ). K. L. ,. (. d. P. M. Ä. 3. T. f. 4. H. ’. ½. 0. V. 5. 8. S. J. I. c. D. O. –. R. A. d l. c l
Mutta tiesittekö - ne koulun vaaleanpunertavat kummajaiset eivät ole Lindströmin pihviä nähneetkään. Paista pihvit molemmin puolin hyvin kuumalla pannulla niin, että ne saavat väriä pintaan, mutta eivät kuivu vaan jäävät meheviksi
Ensimmäinen kokeiluni Safkaa-kirjasta. Jotenkin tosi ihanaa arkiruokaa ja pihvitaikina on helppo valmistaa vaikka edellisenä päivänä kaappiin ja paistaa sitten nopeasti lounaaksi
Kesän marjat Sabayonkastikeessakauden tuoreita marjoja ja hedelmiäSabayonkastike. 3 munan keltuaista2 dl makeaa viiniä½ dl sokeria½ tl tonkapapuaPese kuorineen syötävät marjat ja hedelmä ja anna niiden kuivahtaa lävikössä
Tarjoilin pihvit kaalisalaatin ja lohkoperunoide sekä herkkusieni kastikkeen kanssa. HERKKUSIENIKASTIKKEEN valmistin nokare voita jauhoja 1-2 rkl sekoitin ja kaadoin joukkoon kokonaisten herkkusieni säilykkeiden liemen sekä lopun 100 g kanttarellituorejuustoa sitten vain ripaus(ruusu)suolaa. 1-2 rkl
Kääntele pihvit vehnäjauhoissa ja ruskista pihvejä hetki kuumalla pannulla molemmin puolin. 1. Pane liha kulhoon ja sekoita siihen keltuaiset ja mausteet
Voit syödä sitä erikseen ja nautiskella jokaisesta mausta, tai nauttia kuningatar-kokonaisuutta. 6-7 dl mustikoita. 6-7 dl vadelmia. Ripottele päälle mustikoita (2-3 dl). 6-7 dl mustikoita. 6-7 dl vadelmia. 2-3 dl
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.