Piimälimppu (ei makea)
Päiväni Murmelina
Päiväni Murmelina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 suuri limppu)
  • 5 dl (luomu) piimää
  • 1 pss kuivahiivaa
  • 2 tl (ruusu) suolaa
  • 1-2 rkl (luomu) hunajaa
  • 1 tl anista
  • 1 tl fenkolia
  • 1/2 dl (luomu) kylmäpuristettua oliiviöljyä (muutkin öljyt käy)
  • 2 dl (luomu) ruisjauhoja
  • 2 dl (luomu) speltjauhoja
  • 6-7 dl (luomu) vehnäjauhoja
  • 5 dl vehnäjauhoja, sekä kuivahiiva. Alusta taikinaa ja lisää sekaan myös öljy. Lisäile vehnäjauhoja alustamisen yhteydessä, kunnes taikinasta tulee kimoisaa.
  • 45 min Pyörittele sitten taikinasta iso limppu ja kohota n. 1/2 tuntia Itse kohotin leivän jauhotetussa kulhossa ja kaadoin kohonneen leivän leivinpeltille juuri ennen paistamista.
  • 250 asteessa ja laske sitten uunin lämpö
  • 200 asteeseen ja paista leipää vielä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.