Seikkailuni kotimaisten proteiininlähteiden kanssa jatkuu. Olen aikaisemmin tehnyt härkäpavuista pihvejä samaan tyyliin kuin näitä linssipihvejä, ja herkullisia ne olivatkin
Petits Fours eli pikku-uunit olivat leipureiden idea hyväksikäyttää jälkilämpö. sokerikakkutaikina paistettiin matalalla pellillä, leikattiin pikkuisiksi kuutioiksi ja koristeltiin nameiksi
Olin suunnitellut pääsiäisen ajaksi jos millaisen kakun tekemistä. Nopeus ja helppous nousivat kuitenkin maukkauden ohella laiskan leipurin avainsanoiksi
Bongasin kivannäköisiä koristeita ja otin ohjeen talteen. Nyt löysin alkuperäisen ohjeen ja siellä olikin muutama hyvä niksi, jotka olisivat olleet itsellekin ihan tarpeen
Havahduin tässä yksi päivä siihen, että päivät ovat olleet niin kiireisiä ja sujahtaneet ohi, että tämä blogi on jäänyt omalta osaltani vähän paitsioon
Moi. Yleensä pääsiäiseen liitetään keltainen ja vaaleanvihreä, mutta pastellit sopii loistavasti myös. Tässä kakussa yhdistyy ihana browniepohja, mignon-mousse & marenkikreemi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.