Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori. Saara on tehnyt näitä viime vuosina joten kakusta on tullut meidän perheessä jo perinnekakku jouluisin, mutta sopii milloin tahansa kahvipöytään
Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele kakku murennetulla Kismet Fazerinalla. Hiihtoloman kunniaksi kävin läpi reseptejä julkaisemattomia reseptejä ja tässä niistä yksi
Sitten kokoa kakku laittamalla yksi osa kerrallaan lautaselle ja laita sen päälle kreemi. Lopuksi koristele kakku murskaamalla osista jääneet palat ja ripottele ne kakun päälle ja reinoille
Alkuperäiseen ohjeeseen lisäsin hieman sitruuna-aromia pohjaan että kuorrutteeseen sekä raastoin sitruunankuorta ja sivelin elintarvike kultatomua kuorrutteen pinnalle
monen monta kertaa meinannut sanoa miehelle että tuotko kaupasta laskiaispullan, mutta luonto ei ole antanut periksi ne pullat kun pitää leipoa itse ja täyttää itse mieluisilla kermavaahto hillo ym
N. y. t. o. n. j. k. u. h. e. r. v. a. i. d. ä. l. m. p. -. ". T. s. ,. K. Y. ). O. g. 5. 0. 3. (. 1. /. 2. H. ö. M. V. S. P. L. ∅. c. °. C. A. I. +. / l. r k. d l. t l. c m. m i
Itse värjäsin seosta hieman pinkillä pastavärillä. Viime vuonna julkaisin helppojen ja maukkaiden ruunareiden ohjeen, nyt vuorossa kuivakakku Runebergin tapaan
Kakun pintaan sivelin sokerikreemin, kakku oli reilusti kostutettu ja pakastemansikat vielä lisäsivät kosteutta,mutta hyvin pysyi kosteus kreemin avulla kakun sisällä eikä vuotanut mistään
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.