Nyt tulee myöhässä jälleen päivittelyjä, selittelyjä on monia, joihin en nyt viitsi mennä. Tavis-illallisten kalakierroksen jälkeen päätimme jatkaa teema-kierroksilla ja päädyimme ottamaan seuraavalle kierrokselle maa-teeman
Korianterichutney ja pikkuisia cheela-lättyjä kikhernejauhoista. Tämä on yksi suosikkichutneystani. se on ensinnäkin helppo valmistaa, sillä se ei vaadi kypsentämistä tai popu/baghaar/tadkaa eli öljy-mausteseoksella kuorruttamista
Tällä kertaa testasin Manju Malhin Intialainen Keittiö -kirjasta Kathi rollseja. Itsetehtyihin vehnäisiin lättyihin (Paratha) kääräistään grillattua broileria, kananmunaa ja tuoreesta korianterista ja muista mausteista tehtyä maustesosta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.