Pinaatti-ricottacannelonit
Ankan reseptikirja
Ankan reseptikirja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Tarvitset
  • 1 punasipuli 2 valkosipulinkynttä 300g pakastepinaattia (sulatettuna + ylimääräiset nesteet pois puristettuna)
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 250 g ricottajuustoa
  • 50 g parmesaania
  • 150 g (n. 150kpl) canneloniputkia
  •  
  • kastike
  • ½ puska basilikaa hienonnettuna
  • ½ puska oreganoa hienonnettuna
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 1 dl ruokakermaa
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllysta
  •  
  • pinnalle
  • 75 g mozzarellaraastetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.