Paleokeittiöstä emäntä päivää. Viimeisimmästä postauksesta onkin vierähtänyt tovi, mutta kokkailtu on terveen paleosti ja vino pino uusia ohjeita odottaa työstämistä julkaisukelpoisiksi
Toinen kolmesta pätkäviikosta menossa, pääsiäisen ja vapun rikkoessa tavallista työrytmiä. Jälkikasvua ylimääräiset vapaapäivät eivät haittaa, mutta palkkatyöläisen pitää pusertaa viikon työt neljässä päivässä
Sain hauskan idean ja sovelsin munakasmassasta reseptin yksittäisille muffinsseille. Lopputulos oli mielestäni todella onnistunut ja mikä parasta, muffinssit käyvät hyvin suolaisina välipaloina tai juhlatarjottavina viljaa vältteleville
A. r. k. i. o. n. a. l. u. t. m. d. e. j. ä. R. v. h. y. ,. s. O. p. I. U. ö. L. -. N. –. S. H. b. P. B. J. Ä. V. f. 1. 0. (. 3. 5. ). 2. 6. F. g. c. x. K. d l
Pienellä muuntelulla perusmunakkaasta muovautuu ruokaisampi ja trendikkäämpi frittata, joka on erinomainen kiireisen, väsyneen ja supernälkäisen arki-illan pelastava ritari
Pinaatti-kesäkurpitsapiirakkaNäin se taas syksyn tuulet alkavat puhallella ja arki on täällä. Sehän ei tietenkään tarkoita, että arjen täytyisi turruttaa myös keittiössä touhuajat
Viime aikoina olen himonnut kvinoaa ihan järjettömästi. Siis juuri silloin, kun kvinoaa ei tunnu löytyvän yhdestäkään kaupasta ja kun viimein löytyy, huomaan unohtaneeni lompakon kotiin
2 annostaValmistus 20 minuuttia4 kananmunaanoin 1 ½ dl maitoa40 g pinaattiapieni tomaatti4 kevyesti savustettua kinkkuviipalettasuolaapippuriaoliiviöljyäkevätsipulia4 paahtoleipäämajoneesia tai levitettäLeikkaa isot pinaattilehdet paloiksi ja kypsennä niitä keskikuumalla pannulla oliiviöljyssä vaan muutan hetken niin, että ne vähän kutistuvat, mutta sälyttävät kauniin vihreän värinsä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.