Ukkoni on liharuokien ystävä, varsinkin sellaisten joissa ei ole mitään "turhaa". Tässä siis teillekin helppo ja yksinkertainen ohje maukkaan lihakastikkeen tekemiseen
Meille pippurinen ruokakerma ei maistunut liikaa, vaan jos ei tykkää kovin pippurisesta mausta, kannattaa osaksi nestettä käyttää vaikkapa maustamatonta ruokakermaa tai ihan vaan vettä
Kuumenna vesi kattilassa. Lisää kasvikset, liemikuutio ja mausteet. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Murustele pippurisen kasviskeiton joukkoon juusto ja kiehauta
1. Sekoita marinadin ainekset ja laita fileet maustumaan mielellään jo grillausta edeltävänä päivänä. 2. Pyyhi fileistä enimmät kastikkeet ja grillaa välillä käännellen, kunnes kalkkuna on kypsää
-Tämä on siis pieni variantti aikaisemmin blogissa esitellystä kasvislasagnestani. Muutokset eivät ole kovinkaan suuria, mutta tarpeeksi tuomaan pientä vaihtelua makuun
SSS, sika, sipuli ja soija. Siinä kyllä yksi toimivimmista yhdistelmistä mitä oon löytänyt. Jos ruoka onnistuikin, hermot meni kyllä tähän koppiin, paistinpannun pesu kastelee koko keittiön, eikä toi possun voissa käristäminenkään kaunista jälkeä jättänyt
2. h. e. n. g. l. B. i. s. o. p. v. t. k. b. j. ä. u. a. r. /. ö. y. m. 1. ). K. L. ,. -. (. d. P. M. Ä. 3. T. f. 4. H. ’. ½. 0. V. 5. 8. S. J. I. c. D. O. –. R. A. d l. c l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.