Oikeasti vanhanajan pippuripihvi,. Tämä jälleen on niitä Henri Alenin kädenjälkiä ja hienon kokin, ravintoloitsijan esimerkkiä siitä että kaikki onnistuu
Lohiperhosia, parsaaja bearnaisekastiketta. puntti vihreitä parsoja. Kun grilli kerran kuumeni, siinä tehtiin samalla lisukeeksi parsaa, kuinkas muuten
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Toinen tapa on paistaa vain pihvien pinnat kuumalla pannulla ja kypsentää sitten pihvit matalassa lämmössä uunissa, joka on erittäin kätevä tapa mikäli pitää valmistaa suuri erä pihvejä samaan aikaan
Kevät ja kesä ja kaikki tuoreet ihanuudet on jo ihan nurkan takana. peukalosääntö on, että kun kalenterissa lukee ’toukokuu’ niin voidaan sanoa, että on kevät, mikä taas tarkoittaa että on OK käyttää pelkästään t-paitaa jasandaaleja aina siihen asti, kun kalenterissa lukee ’marraskuu’
Ajatuksilla on tapana kiertää samojaratoja. Parsaa & siitakesieniä miso–seesami-kastikkeella. Huomasin tämän faktan siitä että, kun olin tehnyt, valokuvannut ja syönyt tämän postauksen annoksen, hoksasin että täällä blogissahan on jo hyvin samankaltainen resepti
Grillattua parsaaja sitruunapestoa. Sain äitienpäivälahjaksi Henri Alénin ja Annukka Oksasen mutkattoman teoksen Vuoden keittokirja, ja olen nyt makustellut sen kannesta kanteen
Täydellinen osuma, sillä kaapissa oli salaatin jämät, muutamat parsat ja hieman majoneesia. Ja kuin kruunuksi jääkaapissa oli myös valmiina tismalleen samanlaista vinegrettia salaatinkastikkeeksi
Sitruunarisotto, parsaaja kevätsipuliöljyä. Vino Nostrum kertoo nettisivuillaan, että he valikoivat myymänsä viinit tarkkaan ja ne eivät sisällä lisäaineita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.