Pissaladière eli ranskalainen sipuli-sardelli-oliivipiiras
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • keskiviikko Hei
  • 15 g tuorehiivaa
  • 2,5 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 6 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
  • 5 isoa keltasipulia
  • 4 valkosipulin kynttä
  • 1 dl mietoa oliiviöljyä
  • 0,5 dl valkoviiniä (tai vettä)
  • 1 rkl ruskeaa sokeria
  • 5 oksaa timjamia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 10 sardellifileetä öljyssä (1 kpl
  • 80-120 g purkki)
  • 1 dl tummia oliiveja
  • 25 minuuttia tai kunnes taikinan reunat ovat saaneet väriä. Omassa uunissa piiras viihtyi lähemmän 35 minuuttia Tarjoa kylmän vehnäoluen tai valkoviinin kera, vihreä yksinkertainen salaatti sopii hyvin kylkeen :)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.