Olen ollut koukussa viimeisimään Master Chef Australia -kauteen (taas). Eräässä master class -jaksossa tehtiin self-saucing chocolate pudding, joka on ilmeisessti australialainen "perinneherkku"
Blogikirjoittajien kuukausittaisen haasteen aiheena on lokakuussa ”Lohturuoka”. Nyt syksyn tullen kun Vastahanka -blogikin taas on aktivoitumassa tuli tuosta otsakkeesta heti mieleen herkullinen, rasvainen ja suolainen herkku, kreikkalaistyylinen kebab eli Pita Gyros, Gyros Pita
ainakin ulkonäkönsä puolesta. Tein lusikkaleivät kummilusikalla, jonka pohjassa oli kuvio, ja vähän mietin vaikuttiko tämä vai muuten vain lusikan muoto siihen, että taikina ei kyllä ainakaan irronnut lusikasta mitenkään muuten kuin sormilla "vetämällä", jolloin lusikkaleivistä kyllä tuli enemmän nuolenkärjen kuin lusikan näköisiä
Blini on herkkua vaikka sitä söisi pelkästään suolakurkun, sipulin ja smetanan kanssa. Monen mielestä mäti on kuitenkin itseoikeutettu blinien seuralainen
Valmista lihafonduen kanssa tarjottavaksi kastikkeita. Yksikin kastike riittää, mutta voit tarjota lihafonduen kanssa vaikka kolmea erimakuista kastiketta
Tilanne (kuulemma) vaatii kakkua. Vaihdan työpaikan sisällä työpaikkaa. Lähdin uhkarohkeasti edellisenä iltana kikkailemaan tutulla kuivakakkureseptillä ja tuloksena oli Dark Geisha-suklaakakku
Aurinkoista pääsiäisen alusviikkoa. Mitä suunnitelmia sinulla on tulevan pääsiäisen varalle. Meillä tiedossa on sukulointia pohjoisessa, loma tulee kyllä hyvinkin tarpeeseen sillä kuluneet viikot on tahkottu töitä sillä tahdilla että olen jo sekaisin viikonpäivissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.