Osallistuin viime viikolla kirjoituskurssille. Se oli sitten hyvä kurssi. Siellä sai antaa ajatusten lentää, kynän heilua ja pilkkujen jäädä viilaamatta
L. i. h. a. p. r. k. n. o. j. e. m. u. ä. d. t. ö. s. J. ,. v. l. y. V. 2. 3. T. 1. 5. 0. 7. g. -. 4. z. E. K. S. 8. A. R. N. (. ). M. P. *. ô. b. /. ü. ”. d l. t l
Mieheni toiveena oli, että tekisin ihan tavallista ruskeaa kastiketta. En ole vaan koskaan tehnyt ruskeaa kastiketta gluteenittomana, joten hieman jännitti
Minäkin oikein innostuin lihapullista ja päätin, että, jos mies tekee lihapullia, niin minä teen pitkästä, pitkästä, aikaa lihapullien kylkeen kunnon vanhanaikaisen ruskean kastikkeen
O. n. k. o. l. i. h. a. p. y. ö. r. t. u. e. ä. j. s. E. P. v. m. ,. T. 4. 0. g. d. (. 7. -. 1. %. ). 2. D. 3. /. b. c. S. 5. K. R. x. V. M. L. J. Ö. I. d l
K. u. n. e. i. o. l. m. a. h. d. s. t. k. p. ,. ä. j. V. r. y. Y. ö. v. T. R. M. -. A. S. B. F. L. 2. 5. 0. g. b. O. ). 7. (. 3. 4. 1. P. ". J. 8. 6. k p. d l. r k
Pitkä kohotusaika tuo taikinaan ihanaa makua. Hiivan pienen määrän taikina, tuo kohotusaika on hyvä pitää pitkänä, jotta hiiva saa tarpeeksi aikaa toimia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.