Olemme Herra Raadelman kanssa valmistaneet lukuisia kertoja pizzaa, monesti löytäneet mielestämme parhaat makuyhdistelmät ja sitten jossakin vaiheessa tympiintyneet viritelmiimme
M. a. s. t. e. p. i. n. k. o. J. l. m. v. d. j. u. ä. L. h. ,. ö. P. r. N. y. z. b. c. 1. 5. 2. ½. 3. S. 0. K. T. g. V. R. E. -. f. I. U. B. O. A. s l. d l. t l
Olen jo pidemmän aikaa haikaillut chorizopizzan perään, ja päätimmekin jo pari viikkoa sitten, että seuraavan kerran, kun pizzaa tehdään niin täyteeksi laitetaan ehdottomasti chorizoa
Näitä kahta pizzaa tarjosin parisen viikkoa sitten työkavereilleni osana italialaista menuta. Pizza on mahtavaa ruokaa, sillä sen täyttteitä valitessa vain mielikuvitus on rajana
Monissa ruokablogeissa on kehuttu pizzakiveä ja eikä turhaan. Enää ei kotona valmistetussa pitsassa ole paluuta perinteiseen uunipellillä valmistettuun pitsaan
Tänään herkutellaan pizzan sukulaisella. Nimeä minä en sille osaa antaa. Eli tarjolla on pizzan tapainen paistos mutta ei sitä varmaan pizzaksi itsekseen voi kutsua koska pohja perustuu kukkakaaliin
"Pizzaa" sen takia, että en nyt kovin herkästi miellä tätä pizzaksi, koska pohja nyt on mitä on ja täytteitäkin tuli laitettua normaalia enemmän (kinkkua, fetaa, ananasta, punasipulia, tonnikalaa)
Pizzaa on saatava sitten, kun se himo iskee pahasti. Joskus haluaa pizzerian pizzan, toisinaan itse tehdyn "täytekakkupizzan" (joo, lupaan laittaa ohjeen siihen), joskus tarvii saada gourmet-pizzaa hyvillä täytteillä ja joskus vaan on pakko saada joku perusjauhelihapizza
Jotkut vääräleuat sanovat pizzaa jo suomalaiseksi perinneruuaksikin. Maailman paras pizza on tunnetusti suomalainen ja pizzaa yleensä pidetään italialaisena keksintönä
Pizzaa oli näin helppo liikutella uuniin ja pois leipälapion avulla. Tästä kuvasta vielä näkee miten hyvän rapsakka pohja pizzaan tuli, vaikka pinnalta oli oikein mehevä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.