Aurajuusto, pekoni ja broilerin- tai kananrintafile. Vielä kermaa, voita, suolaa ja pippuria. Kaiken lisäksi tämä on niin helppo ja periaatteessa nopea ruoka että sopii hyvin kiireisen arjen ateriaksi myös
Kaksosten ensimmäisiä pyöreitä juhlittiin eilen kummien ja sukulaisten kanssa. Google avuksi ja lupaava ohje löytyi jälleen kerran Tarun mahtavasta blogista
Olemme Herra Raadelman kanssa valmistaneet lukuisia kertojapizzaa, monesti löytäneet mielestämme parhaat makuyhdistelmät ja sitten jossakin vaiheessa tympiintyneet viritelmiimme
H. m. T. ä. n. t. u. l. i. ö. s. p. h. e. a. k. v. o. S. ,. d. j. r. N. y. ". O. K. 3. 1. 5. 0. g. 7. M. x. (. ). 2. A. U. R. L. 4. 6. P. V. <. `. a l. d l
Rasvainen pekoni, suolainen aurajuusto ja makeat taatelit ovat kuin luotuja toisilleen. Pikkupiiraat ovat täydellinen tarjottava juhlissa ja ohjeesta riittää monelle vieraalle
Aurajuusto-kaneli lihapyörykät jaMimisVersoja koristeena. On ruokakirjojaja sitten on ruokakirjoja, minkä kanssa on kiva kikkailla, pelkän otsikon takia
M. a. s. t. e. p. i. n. k. o. J. l. m. v. d. j. u. ä. L. h. ,. ö. P. r. N. y. z. b. c. 1. 5. 2. ½. 3. S. 0. K. T. g. V. R. E. -. f. I. U. B. O. A. s l. d l. t l
Olen jo pidemmän aikaa haikaillut chorizopizzan perään, ja päätimmekin jo pari viikkoa sitten, että seuraavan kerran, kun pizzaa tehdään niin täyteeksi laitetaan ehdottomasti chorizoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.