Pizzapannari (pellillinen)Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. jauheliha pannariakinkku- tai kalkkunapannariaKäykäähän peukuttamassa reseptiäni joka on mukana Lidlin järjestämässä Isokari-kilpailussa
Kullankeltaista läpikuultavaa voikukan terälehdistä valmistettua mehua ja voikukkateetä. Tämä mehu valmistetaan samalla periaatteella kuin mustan seljan kukkamehukin, kukkien terälehtien päälle kaadetaan kiehuvaa vettä jonka jälkeen mehu saa viipaloidun sitruunan kanssa vetäytyä seuraavaan päivään
Meillä sitä on tehty muutaman vuoden ajan kaikkiin juhliin - ja se maistuu aina yhtä hyvälle. Kakussa on paksu mansikkamoussetäyte, mansikkahilloa ja viipaloitua banaania välissä
Mökkeilyviikonlopusta jäi kinuskikastiketta ja siksikin kakuksi valikoitui tämä kakku. Kirsiltä otin ohjeen ja hän kirjoittaa ottaneensa ohjeen Tarulta, häneltä löytyy myös vadelmainen versio kakusta
Ja nimenomaan näin sitruunaisena versiona. Näihin kakkuihin laitoinkin oikein paljon hedelman paloja. on kuivattujaluumujajaaprikooseja, sukaattia, appelsiinin hillottua kuorta, rusinoita, kandeerattua hedelmäsekoitusta ja vielä muutama säilykekirsikkakin
Rakkaudella ja huolella leivotut mausteiset vanhan ajan piparkakut. Jauhojen määrää vähentämällä tulee pehmeämpiä piparkakkuja, (tämä on vinkki teille jotka etsitte pehmeitten pipareiden reseptiä) ja oikealla määrällä jauhoja taas äidistä tuli hermoraunio
Pienet suolaiset cocktailpalat ovat juhlien ikisuosikkeja. Suunnittelin yhteistyössä Atrian kanssa jouluisen tarjoilukokonaisuuden, jossa on mukana kolme pohjavaihtoehtoaja kaksi erilaista täytettä
Kipu kierre ei loppunutkaan mitä aikasemmin kerkesin ajatella, mutta jospa nyt voisi aloittaa uudenvuoden elämisen uudestaan ilman mitään lisä mausteita
Graavattu lohi kuuluu ehdottomasti kesään, se on myös suuri osa joulua ja olen maustanut graavilohta monella eri mausteella, parhaimmat ovat kuitenkin mustan seljankukilla graavattu ja korianterilla graavattu lohi tämän kolmannen, kuusenkerkillä graavatun lohen lisäksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.