En varmaan vielä, sillä tästä pizzapohjasta en ole postannut. Olenko varmasti vaahdonnut tarpeeksi siitä, kuinka paljon pidän gramjauhoista = kikhernejauhoista
Tämän herkun jälkeen jää täysi, mutta hyvä olo - ei ollenkaan ähky. Ensinnäkin siksi, että mahani kipeytyy vähän kaikesta ja kipu tulee esiin erityisesti lenkillä
"äiti, tämä on tosi hyvää. Broilerin jauhelihasta tehty pizzapohja onnistui yli odotusten. Ja odotukset olivat valmiiksi korkealla, koska olen aikaisemmin tehnyt jauzzaa, jauhelihapizzaa naudan jauhelihasta, joka oli perheessämme menestys
Jos on jokin vuodenaika, jona tekee mieli syödä kaikkea ihanaa, hyvää, lämmintä ja ennen kaikkea hiilaripitoista sohvannurkkaan pieneksi käpertyneenä, se on tämä pimeä syksy ja etenkin marraskuu, kun päivät vaan lyhenevät ja taivaalta tihuttaa hyytävää loskatihkua päivä toisensa perään
Jos sitä jää tähteeksi, se on oikein hyvää vielä seuraavanakin päivänä, vaikka lounaalla. Nyt muutaman kerran tehtyäni pizzapohjan tällä reseptillä, voin sanoa, että katin kontit, leivinjauheella kohotettuna tulee todella herkullista pizzaa
Aivan jäätävän hyvä rukiinen pizzapohja syntyy ruisjauhoista sekä durum-vehnäjauhoista. Tätä kannattaa todella vaivata että tulee kohtalaisen hyvä "sitko" ja raaka-aineet ovat kunnolla sekaisin
Nyt alkaa asunto olla tiptop, että arjen koittaessa voi hoidokit tulla hyvällä mielin hoitoon. Eilen tosiaan tein Hans Välimäen pizzapohja-ohjeellapohjan kohoamaan yöksi jääkaappiin
Lisää nesteeseen jauhotja suola. Lisää lopuksi öljy ja laita taikina nousemaan lämpimään paikkaa n. Jos tykkäät laittaa reippaasti täytteitä, voi pohjaa hieman esipaistaa, ennen kuin lisää täytteet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.