Juustokakut ovat kyllä ihania. Niitä vain tulee tehtyä liian harvoin. Jotenkin paistaminen ja vielä riittävä seisottaminen kylmässä tuntuvat työläiltä vaiheilta, vaikka niin ei todellisuudessa ole
Voihan elämän kevät. Sain eilen iltamyöhään päähänpiston, että haluan juuri sillä sekunnilla ihanan rapsakoita kanelisokerissa pyörineitä espanjalaisia munkkitangoja
Jonkin aikaa sitten luimme miehen kanssa jostain lehdestä hauskan vinkin. Maitohorsmaa eli tuttua rentunruusua voi syödä, ja maku on kovin samanlainen kuin parsassa
Ensin tehtiin Top Chef porkkanakakkua, niin jatketaan MasterChef pudotushaasteen suklaakakulla. Annoksessahan oli suklaakakun lisäksi suolatoffeejäätelöä, praline-maitosuklaamoussea ja marenkia
Lempeää keltaista pilviseen päivään. Marengit sanoi uunissa riks, raks ja poks. Maku on kuitenkin kivan sitruunainen joten rikkonainen kuori on pienempi paha
We wish you a sparkly New Year. Jos uskallat ja/tai jaksat napata järkkärin jalustoineen mukaan uuden vuoden bileisiin, voi tästä postauksesta saada vinkkejä hieman parempiin rakettikuviin
We heart it. Sieltä se löytyi, nimittäin kesän kuumin grillivinkki. Cute Noisy Girl täytti vuosia ja sukulaissynttäreiden silmäniloksi ja puheenaiheeksi rakennettiin aito pallogrilli kesän tuoreista aineksista
Viime viikonloppu tuli vietettyä yhdessä lempi paikoistani. Kävimme tosiaan äidin kanssa sukuloimassa Itä-Suomessa äidin siskon, mun kummitädin, perheen luona
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.