S. o. p. e. l. i. a. k. t. m. ä. ö. -. r. u. n. H. h. R. ,. j. s. y. v. f. T. d. M. ). L. (. 1. P. A. V. 2. 0. 5. 7. 3. /. b. c. C. K. E. 4. z. k p. a s. d l
K. u. n. m. t. e. l. ä. v. j. o. p. i. k. h. a. ,. s. r. S. g. (. ). y. ö. O. M. L. d. -. T. c. U. 3. b. 1. 2. ½. P. H. 5. f. ". N. 0. V. 4. J. 6. k g. d l
Tällä reseptillä on nyt muutaman vuoden meidän perheessä valmistettu pääsiäisenä lampaan viulu. Punaviinissä marinointi ja tarjoilu salsa verde -kastikkeen kera on tajuttoman herkullista ja sen takia meidän perheen luotto-ohje
Syksy on tullut. Jep, tosin vuodenajasta viis, hyvä ruoka on hyvää aina. Etanat on hyviä, aina. Etanoihin tein ensikertaa tuttavuutta vasta jokunen vuosi sitten
Karsinogeenien käristäminen elintarvikkeiden pintaan on ollut viimevuosina jopa korostetusti esillä, mutta samaan tahtiin on tittelöity grillimaistereita ja pieniä savustamoita on tupsahdellut mökkireittien varsille jopa runsaasti
Tahti vain saattaa hieman hidastua ja uusia juttuja tulee jatkossa ehkä hieman harvemmin (uutta tulee ehkä vain 3-4 kertaa viikossa verrattuna aiempaan tahtiin, joka taisi olla likemmäs 6 kertaa viikossa. Kakkupohjat 3-4 kertaa viikossa verrattuna aiempaan tahtiin, joka taisi olla likemmäs
Onneksi kauppojen valikoimiin kuuluu tänä päivän myös muutakin kuin lampaanviulut, kun jostain kumman syystä sana villasukka yhdistyy mielessäni vahvasti tuohon lampaan lihaan
Lisää lahjaideoita lasipurkissa tulossa tasaiseen tahtiin jouluun saakka. Olen tänävuonna vakuuttunnut siitä, että paras joululahja syntyy lasipurkkiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.