Porkkanapataa ja naanleipä
Kipparin morsian
Kipparin morsian
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Porkkanapata 4 hengelle
  • loraus öljyä paistamiseen
  • 2 sipulia ohueksi leikattuna
  • 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1-2 tuoretta chiliä siemet poistettuna ja hienonnettuna
  • 2 cm:n pätkä inkivääriä kuorittuna ja hienonnettuna
  • 1 tl kurkumaa
  • 0,5 tl juustokuminaa
  • 0,5 tl korianterinsiemeniä
  • hyppysellinen neilikkaa
  • 600 g porkkanoita kuorittuna ja paloiteltuna
  • 300 g keltaisia halkaistuja herneitä (tavallinen kikhernekin käy, mutta muista huomioida kypsymisajassa)
  • 3 tomaattia paloiteltuna
  • 2 tl viinietikkaa
  • 5-8 dl vettä tai kasvislientä
  • 25 g hiivaa
  • 2 dl vettä
  • 2 tl ruokosokeria
  • 1-2 tl sinapinsiemeniä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl öljyä
  • 2 dl maustamatonta jogruttia
  • 1 muna noin 8 dl vehnäjauhoja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.