Voitele uunista otetut leivät valkosipullilla maustetulla voilla ja oi, ne ovat niin hyviä. Intialaisesta keittiöstä tuttu naanleipä onnistuu varsin hyvin myös gluteenittomasti
Naan kruunaa mausteisen intialaisen ruoan ja tekee siitä samalla sormiruokaa. Itse tykkään repäistä palan leipää ja kasata siihen suupalan verran riisiä ja lihaa
Olen hullaantunut tällä hetkellä Nepalilaiseen ruokaan ja sunnuntaina kokkailtiin kunnon herkkuja. Seekoita jogurtti ja maito yhteen, kuumenna ne kädenlämpöiseksi
Viikonloppuna oli vielä niin flunssainen ja tukkoinen olo, että oli pakko saada mausteista ruokaa. Tällä kertaa tein pääruuan kanssa tarjoiltavaa naanleipää
Jos menee ja katsoo elokuvan Piukat paikat, on melkein pakko katsoa samantien Poikamiesboksi. Toiseksi arvelin, että pitäisi opetella leipomaan naanleipää, sillä gheellä sivelty naanleipä on jotain todella hyvää
Mä rakastan intialaista ruokaa ja joka kerta kun oon käynyt herkuttelemassa intialaisessa ravintolassa mun mieleen on pilkahtanut ajatus gluteenittomasta pitaleivästä
Hienonna sipuli ja kuullota muutama minuutti öljyssä pannulla. Uunituore Naanleipä täydentää aterian. Laita sipuli muiden ainesten kanssa tehosekoittimeen jaaja tasaiseksi
Tällä välin valmista riisi janaanleipä. Olen pari kertaa tehnyt kanacurrya valmismaustepussista ja herkutellut sitä myös intialaisessa tai oikeastaan nepalilaisessa ravintolassa
Kehittelen siis naanleipääjatkossa. Pöytä tilattiin täyteen monenmoisia kulhoja täynnä herkkuja. Menussa oli aluksi mukana myös naanleipä, mutta tällä kertaa ideoimani resepti ei onnistunut toivotulla tavalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.