Porkkanapihvit ja -tsatsiki ovat aurinkoisen värisiä ja erittäin maukkaita. Porkkanapihvit kastikkeineen saavat ihanilla keltaisen ja oranssin hehkuillaan hyvän mielen kaikille
Porkkanapihvit joihin olen lisännyt myös omenaa ja näin ollen koostumus on juuri oikea ja maku. Olen ostanut mehulingon ja sen monikäyttöisyys hämmentää
Linssiset porkkanapihvit. Porkkanat ovat täälläpäin juuri nyt parhaimillaan ja olenkin käyttänyt niitä paljon viime aikoina,mutta etupäässä porkkanat ovat päätyneet salaatteihini raasteen muodossa
1999 sivulla 171 olevasta reseptistä "Porkkanapihvit". ruokaresepti porkkanapihvi. Tämä porkkanainen pihvi tarjoaa mukavan kevyenporkkanaisen makuelämyksen
Kevyet porkkanapihvit uunissa (Myllyn Paras- ohje)5 dl maitoa200 g porkkanaraastetta1 sipuli2 dl riisihiutaleita200 g raejuustoa2 kananmunaa1/2-1 tl yrttisuolaa1/2 tl hienonnettua viherpippuria1/2-1 tl rakuunaaKuumenna maito kattilassa kiehuvaksi, lisää siihen porkkanaraaste sekä hienonnettu sipuli, ja anna kiehahtaa uudelleen
Porkkanapihvit ovat sopivasti nopeita, helppoja, edullisia ja maukkaita lapsilauantain aterialle. Ateriaa voi rikastaa tilanteen mukaan kukkakaaliriisillä (raasta karkealla kukkakaali, paahda pannulla, lisää vettä, mausta ja kypsennä), papu- tai täysjyvälisäkkeillä, perunoilla tai salaatilla (meillä menee kotitekoinen coleslaw myös 2-v osastolla läpi ja siis papumix on jee-ruokaa)
Aamuinen foodgawker-seikkailuni tuotti sen verran tulosta, että valitsin päivälliskanan lisäkkeeksi ruokalajin, jolla oli vähän humoristinen nimi, saksalainen perunasalaatti (hauskaa siis oli se, että ruoan nimi oli salaatti)
Olen viime aikoina lueskellut enemmän ja enemmän erilaisia terveysruokablogeja ja fitness-blogeja, osittain ajatuksissa omankin ruokavalion "siivous" ja samalla monipuolistaminen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.