Ette ikinä arvaa, miksi meikästä ei ole kuulunut toviin. Noh, työt alkoivat pitkän loman jälkeen ja oma pääkoppa on tainnut pyöriä sellaista vuoristorataa, että täysin ja totaalisesti unohdin bloggerin salasanani
Ja taas on perjantai. Sen kunniaksi haluan jakaa teidän kanssa aivan super mahtavan ohjeen. Rakkauteni dulce de lecheen ei ole kovin vanha mutta sitäkin tulisempi
Gluteenittomat sämpylät10-15 sämpylää5 dl vettä1 rkl psylliumia25 g hiivaa1 tl suolaa1 dl öljyä2 dl tattarijauhoja5 dl gluteenitonta jauhoseostaMittaa kädenlämpöisen veden joukkoon psyllium ja anna turvota noin kymmenen minuuttia
M. o. i. Y. k. s. v. n. l. p. u. t. e. a. r. j. y. ä. m. h. E. ,. ). A. b. g. O. d. I. H. -. K. R. T. 5. 4. 2. 0. 6. (. 3. P. V. S. L. D. u l. d l. t l
Tämän reseptin kehittäminen on pitkään ollut ns. työlistalla. Vuohelan Herkku lähetti alkukesästä testattavaksi pakkaamiaan Farina-tuotemerkin jauhoja, joten päädyin kokeilemaan lusikkaleipien tekemistä heidän tuotteitaan hyödyntäen
Hyvää itsenäisyyspäivää. Kuten viime vuonna pohdiskelin itsenäisyyspäiväämme ja mitä se minulle merkitsee ei ajatukset sen suhteen ole muuttuneet tänäkään vuonna
Löysin pari vuotta sitten ihanan laskiaispulla-muffinssien ohjeen ja kun nyt tein noita laskiaismuffinsseja uudelleen, lisäsin niistä kuvan myös instagramiin (tuo ylin kuva)
Vielä on pakko fiilistellä mennyttä viikonloppua maalaismaisemissa oman äidin hoteissa. Silloin kun vanhemmat asuvat kaukana, on lyhyestä viikonloppuvisiitistä otettava kaikki irti
Ihania ja gluteenittomia keksejä jotka on valmistettu pähkinäisistä tattarijauhoista, maustettu tulisella hillotulla inkiväärillä ja makeutettu toffeenmakuisella Muscovadosokerilla
Virtasalmen Viljatuote lähetti minulle jokin aika sitten gluteenittomia jauhoja ja jauhoseoksia. Niistä olen pikkuhiljaa tuotekehitellyt uusia reseptejä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.