Rieska on nostattamaton ja ohut leipä, joka tehdään ilman hiivaa tai kohotusta. Porkkanarieskat (n. Näiden pehmoisten ja maukkaiden gluteenittomien rieskojen resepti löytyi My Cup of Coffee -blogista
Otan mielelläni palautetta vastaan ja ihana kuulla kommenttejajakysymyksiä. Pimenevät kylmenevät illat ovat tuoneet myös kaipuun vahvemmista mausteisimmista ruoista, lämpöisistä padoista ja keitoista, sekä tummasta suklaasta
Jatketaan leipäteemalla. Lähes hiilarittoman leivän ohjeen jälkeen minulle tuli kysymyksiä miten siitä saisi juustoraasteen pois eli täysin maidottoman
Jos sinulla on kysymyksiä valmennusta koskien, niin toivon, että jättäisit kysymyksesi tähän ketjuun, jolloin muutkin voivat hyötyä kysymyksistä ja vastauksista eikä mun tarvitse käyttää aikaa vastaamalla samoihin kysymyksiin jokaiselle yksityisesti
Sain lisäksi paljon kysymyksiä alumiinisista kakkuvuoista ja niiden käytöstä. Kysymyksiä nousi esiin. Sokerikakkupohja - se jokaisen täydellisen kakun alku
Oikein aurinkoista ja ihanaa ystävänpäivää. Muistelin jokunen viikko sitten ensimmäisen koekeittiötyöpaikkani suosikkireseptiä, jossa oli leipaistu iltapalapiirakkaan kypsää perunaa ja lämminsavulohta
Pataleipä saa rousketta auringonkukansiemenistä ja paistuu rapeaksi uunipadassa. Koska leivän valmistus herättää useita kysymyksiä, niin alle on kerätty pieni lista vinkkejä leipomista helpottamaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.