Porks rinds/cracklins, siannahkanaksu, Tee se itse
Karppaus ja perhe
Karppaus ja perhe
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 800 g possunlihaa, luulen, että rasvaiset osat sopii tähän parhaiten
  • 2 tl jeeraa
  • 5 silputtua valkosipulin kynttä
  • 7 dl vettä
  • 5 kokonaista valkosipulinkynttä
  • 2 sipulia paloina
  • Mitä tarvitset
  • 800 g possunlihaa paloina, mielellään rasvaista
  • 10 kpl valkosipulin kynttä (5 kokonaisena)
  • 2 tl jeeraa
  • 0,75 tl suolaa
  • pippuria
  • 2 kpl sipulia pilkottuna
  • 7 dl vettä
  • 1-1,5 dl appelsiinimehua
  • voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.