Lisää jauhot. Mittaa vesi jakalaliemijauhe. kuudelle 30 g voita30 g vehnäjauhoja250 g vettä1-3 tl kalaliemijauhettapuolikkaan sitruunan mehua(suolaa)pippuriapiparjuuritahnaa maun mukaan(tilliä)ruohosipulia koristeluun1. 30 g vehnäjauhoja
Olimme muutaman päivän poissa kotoa, jonka ajaksi jätimme paahtopaistin marinoitumaan. Valmistimme myös uunijuureksia, joita teimme viimeksi myös ankan kanssa (Ankankoivet, uunijuurekset ja appelsiini-punaviinikastike)
Sekoita korppujauhoon suola ja pippuri ja riko muna kulhoon. Kasta punajuuriviipaleet kananmunaan, pyöritä korppujauhoissaja paista rasvassa pannulla muutama minuutti molemmin puolin
Lankkusavustettua lohta ja pikkelöityä fenkolia sekä punasikuria piparjuurikastikkeella. Juuri kun olin päässyt kehumasta, että NYT mulla on IHAN kaikki keittiö-ja kokkausvermeet, niin eikö vain iskenyt Kamado-villitys
Hienonna sillifileet, etikkapunajuuret, kuoritut munat, kuorittu punasipuli ja tilli. Lisää valutetut kaprikset ja mausta seos maun mukaan mustapippurilla ja tarvittaessa mineraalisuolalla
Höyrystys on terveellisempi vaihtoehto ja tällä tavalla lohesta saa eritavalla maukasta. Pinaattiperunamuusiin käytettiin puikulaperunoita ja tuoretta pinaattia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.